JOYSTICK-IT: een echte joystick voor je Android-tablet
Wouter Nijsen

joystick_itHet grote scherm van een Android-tablet is prima geschikt voor het spelen van games. Veel games maken voor de besturing gebruik maken van een virtuele on-screen joystick, en dat werkt niet altijd even handig. Het kan zeker meer dan eens gebeuren dat je in het heetst van de strijd steeds net naast die knop drukt en zo een level verliest in plaats van wint. Fabrikant ThinkGeek beweert nu dé oplossing te hebben in de vorm van de JOYSTICK-IT, een echte joystick voor je Android-tablet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De JOYSTICK-IT is een kleine aluminium joystick die je op het scherm van je Android-tablet plakt, precies op de plaats van de on-screen joystick. De JOYSTICK-IT heeft geen snoertjes of batterijen nodig en werkt op alle capacitieve touschscreens. Volgens ThinkGeek is de JOYSTICK-IT eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen zonder sporen op het touchscreen achter te laten maar zit het vast genoeg om een potje fanatiek gamen te kunnen doorstaan. Hoewel de JOYSTICK-IT volgens de fabrikant samenwerkt met verschillende soorten on-screen knoppen komt dit pientere pookje het beste tot zijn recht als vervanger van de virtuele joystick. De JOYSTICK-IT is voor $24,99 te bestellen op de website van ThinkGeek. Er is tevens een combinatie aanbieding waar je twee exemplaren voor $39,99 ontvangt. Verzenden naar Nederland kost helaas nog eens $24,99 extra. Is de JOYSTICK-IT dé oplossing voor de fanatieke Android-gamer? Of werken die on-screen knoppen eigenlijk best prima.

Thinkgeek via Redmond Pie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.