De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

JReader: uitgebreide en gratis Google Reader RSS-lezer voor smartphones en tablets

Redactie
8 november 2012, 8:25
1 min leestijd
JReader: uitgebreide en gratis Google Reader RSS-lezer voor smartphones en tablets

De officiële Google Reader-app is al een geruime tijd niet meer geüpdatet. In dat gat springt JReader, een zeer uitgebreide en gratis RSS-lezer voor Google Reader die veel functies in één handige app samenbrengt. De app behoudt de simpele benadering van een RSS-lezer, maar laat je vrijwel alles zelf naar eigen wens instellen. En het beste: de app is voor zowel smartphones als tablets geschikt, die beide een eigen design hebben.

JReader heeft alles wat je van een RSS-lezer verwacht: een simpele besturing, overzichtelijke lijsten van RSS-feeds, fullscreen browser en geavanceerde synchronisatie-instellingen. Maar JReader biedt veel meer dan de officiële Google Reader-app. Zo beschikt JReader over watching: een functie die notificaties geeft op basis van trefwoorden, waardoor je nooit meer jouw belangrijkste nieuws mist. Een andere handige optie is de filtermogelijkheid van JReader. Hierdoor kun je automatisch RSS-lijsten als gelezen markeren zonder ze ook daadwerkelijk te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Als je een Android-toestel met een AMOLED-scherm hebt, geeft JReader je de optie om een zwart design te activeren. Dit bespaart je flink wat energie omdat AMOLED-schermen bij zwarte kleuren geen energie verbruiken. Ook kun je meerdere Google Reader-accounts toevoegen: een functie die handig is als je zowel een privé als zakelijk account op je Android-toestel gebruikt.

JReader is gratis in de Google Play Store te downloaden voor Android-toestellen met Android 2.2 Froyo en hoger.

Download: JReader (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu