De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Jupiler League Info: voetbal-app met statistieken over de Jupiler League

Gijs Ettes
26 januari 2014, 10:38
1 min leestijd
Jupiler League Info: voetbal-app met statistieken over de Jupiler League
Jupiler League Info android

Jupiler League Info is een kleine app voor de kleinste profcompetitie in Nederland, de Jupiler League. De voetbal-app geeft je snel een overzicht van de gespeelde wedstrijden, uitslagen en het scoreverloop. Door vanuit de app van links naar rechts te swipen kun je daarnaast per speelronde de wedstrijden bekijken en het programma voor de komende weken checken. De app is niet voorzien van al teveel poespas, maar daardoor wel snel in gebruik.

Middels de menuknop linksboven krijg je toegang tot een snelmenu voor de wedstrijden, de stand (helaas zonder onderscheid in periodes), de lijst met topscorers en een overzicht met nieuws. De nieuwssectie bestaat uit een rss-feed met berichten afkomstig van de website van Voetbal International.

Lees verder na de advertentie.

Jupiler League Info downloaden

Jupiler League android

In de instellingen bepaal je hoeveel nieuwsberichten en topscorers Jupiler League Info toont. De app heeft een kleine reclamebalk onderin die is weg te halen middels een eenmalige in-app aankoop van 61 cent.

Voor nog eens 61 cent krijg je een jaar lang push-notificaties voor gebeurtenissen tijdens de wedstrijden in de Jupiler League. Deze meldingen kun je daarnaast twee weken uitproberen.

De app vereist alleen een werkende internetverbinding, Android 2.1 of hoger en 2,2MB aan vrij opslagruimte. Je kunt Jupiler League Info downloaden via onderstaande link.

Download: Jupiler League Info (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu