Kaloer Clock: een Android-klok voor op je nachtkastje

kaloer clockIn de Android is een nieuwe applicatie verschenen, waarmee je van je Android-toestel een klok voor op het nachtkastje maakt. Kaloer Clock is een simpele applicatie die de actuele tijd in twee kleuropties laat zien: rood of groen. Je kunt ook een alarm instellen, zodat Kaloer Clock meteen dienstdoet als wekker. Als je een alarmgeluid wilt instellen moet je op het toestel bladeren naar een geschikt mp3-bestand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


FlipClockWat de applicatie enigszins onhandig maakt, is dat je elke dag opnieuw het alarm moet instellen. Je kunt de helderheid van de klok helaas niet instellen. Een ander aandachtspuntje is dat je je Android-toestel het beste in een dock (met stroomaansluiting) kunt zetten, om te voorkomen dat de batterij leegraakt, waardoor je alsnog te laat op je werk verschijnt.

Kaloer Clock is gratis verkrijgbaar in de Android Market. Maar misschien kun je toch beter Digital Clock nemen of $0,99 neertellen voor de applicatie Night Stand.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.