Kan de Motorola Droid de confrontatie met de Blackberry Storm2 aan?
Wouter Nijsen

droid1De Droid moet de reddende Android-engel voor Motorola gaan worden. Met name op smartphonegebied heeft het merk met de gevleugelde M nooit echt potten kunnen breken. Gezien de verkoopcijfers in de Verenigde Staten van 100.000 tijdens de afgelopen paar dagen lijkt de Droid daar goed ontvangen. In nagenoeg elk vergelijking moet de Droid het opnemen tegen de iPhone en wordt het toestel al snel als mogelijke iPhone-killer bestempeld. Salomindrin heeft voor de verandering eens een andere vergelijking gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hier wordt de Droid naast de Blackberry Storm2 gezet voor een directe vergelijking. Kan Motorola’s Android-toestel het gevecht aan met RIM’s e-mailmonster?

In onderstaand filmpje wordt onder andere ingegaan op de verschillen in internet-browsen, messaging en de mogelijkheid het toestel naar je eigen smaak in te richten.

Voor de Droid-liefhebbers is er een ware stortvloed aan Droid-filmpjes te vinden op Salomondrin.net

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.