Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bezorgde ouders opgelet! Dit is Kids Mode op de Galaxy S5 (video)

Wouter Nijsen
7 maart 2014, 19:45
1 min leestijd
Bezorgde ouders opgelet! Dit is Kids Mode op de Galaxy S5 (video)
Galaxy S5 Kids Mode

Niets is vervelender dan dat je er als ouder achterkomt dat je kroost stiekem op je smartphone speelt en blootgesteld wordt aan zaken die eigenlijk voor volwassenen bestemd zijn. Kids Mode, de kindvriendelijke modus die Samsung heeft geïmplementeerd in de Galaxy S5, toont jonge gebruikers leuke apps en games en alleen content waarvoor jij toestemming hebt gegeven.

In Kids Mode zien we een kleurrijk menu waar kinderen van alles kunnen ondernemen. Het is een plek waar alles samenkomt: plezier, educatie, verhalen en samenspel. Zo zien we bij `Play` een aantal LEGO-games voorbijkomen en kunnen kinderen bij `Learning` leren hoe ze Mickey Mouse of Donald Duck kunnen tekenen.

Lees verder na de advertentie.

Kids Mode nader bekeken

In de modus bepalen ouders zelf waar hun kinderen toegang tot krijgen. Er is daarnaast een speciale Play Store te vinden – heel toepasselijk Kids Store geheten – waar apps voor de allerkleinsten te vinden en te downloaden zijn. Soms tegen betaling, vaak gratis.

Een kleurrijk personage, Kroko, loodst jonge gebruikers door het menu en laat ze een account aanmaken. Jij als ouder zit daar natuurlijk bij. Je kunt allerlei soorten dingen instellen, variërend van de maximale tijd waarmee ze met de Galaxy S5 mogen spelen tot een hoeveelheid aan apps er geïnstalleerd mogen worden. Alles is beveiligd met een PIN-code, stelt Samsung.

De Galaxy S5 release en prijs

De Galaxy S5 is vanaf 11 april in Nederland en België verkrijgbaar. De Galaxy S5 prijs bedraagt 699 euro voor een los toestel. Hieronder vind je de laatste Galaxy S5 aanbiedingen.

Lees het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu