Placeholder

samsung-logoSamsung Kies ondersteunt vanaf nu draadloze synchronisatie. Kies Air, zoals de speciale applicatie voor de Galaxy S heet, is te downloaden in Samsung Apps downloadwinkel. Wanneer een computer en een Samsung-telefoon gebruik maken van hetzelfde Wi-Fi-netwerk, dan kun je foto’s, video’s, bladwijzers en een beloverzicht op je computer zien. Daarnaast is het mogelijk om SMS-berichten te sturen via de browser van je computer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De kans is groot dat Kies Air in de nabije toekomst te downloaden is op meer Android-toestellen van Samsung, zoals de Samsung Galaxy Tab.

Nog een goede mededeling uit het kamp van Samsung: er zijn wereldwijd meer dan tien miljoen Galaxy S-telefoons verkocht. Vier miljoen exemplaren gingen in de Verenigde Staten over de toonbank, 2,5 miljoen in Europa. Een mooie prestatie voor de Koreaanse fabrikant. Gefeliciteerd!

Via: Samsung Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.