De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Kijk nu: Enola Holmes en The White Lotus zijn terug en nog 3 tips

Erwin Vogelaar
4 november 2022, 19:21
2 min leestijd
Kijk nu: Enola Holmes en The White Lotus zijn terug en nog 3 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 44 (2022): The White Lotus en Enola Holmes 2.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 44 (2022): The White Lotus en Enola Holmes 2

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. The White Lotus seizoen 2 (HBO Max)

The White Lotus ontving eerder dit jaar maar liefst tien Emmy’s en nu kun je wekelijks genieten van een nieuwe aflevering uit het tweede seizoen. Het debuutseizoen ging over een luxe resort op Maui, met gasten en medewerkers vol problemen en een mysterieuze moord. Het tweede seizoen heeft een bijna volledig nieuwe cast (Jennifer Coolidge is wel terug!) en een nieuwe locatie: Sicilië. Met weer een luxe resort, weer bijzondere personages en weer gaan er mensen dood. 

The White Lotus Season 2 Trailer

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. Enola Holmes 2 (Netflix)

Millie Bobby Brown is terug als het zusje van Sherlock Holmes en ze neemt haar grote broer ook weer mee. De jonge detective heeft namelijk een nieuwe zaak en daar heeft Sherlock ook mee te maken.

Enola Holmes 2 | Officiële trailer: Deel 2 | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. The Bastard Son & The Devil Himself (Netflix)

De jonge Nathan is de zoon van een van de gevaarlijkste heksen die ooit heeft bestaan. Nu staat hij tussen twee groeperingen in: de Blood Witches en de Fairborn Witches. Langzaam leert hij steeds meer over zichzelf en wat iedereen van hem wil. De serie heeft een goede stijl, sterke personages en weet je constant te verrassen. Een onverwachte topserie voor Netflix. 

The Bastard Son & The Devil Himself | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Het Gouden Uur (NPO)

Het gouden uur is het eerste uur na een grote aanslag, want dan is de kans op een nieuwe aanslag het grootst. In deze nieuwe spannende serie volg je rechercheur Mardik, gespeeld door Nasrdin Dchar. Na een aanslag in Amsterdam verdenkt hij een jeugdvriend ervan die daad gepleegd te hebben. De serie heeft een leeftijdsbeperking, dus kun je alleen tussen 20:00 en 06:00 of met een NPO Plus-abonnement kijken.

Het Gouden Uur | TRAILER | NPO Plus

NPO

NPO

Gratis via Google Play

5. Star Wars: Tales of the Jedi (Disney Plus)

Op Disney Plus vind je nu zes korte animatiefilms die het grote Star Wars-universum verder uitdiepen. In de eerste drie afleveringen volg je Ahsoka Tano tijdens drie verschillende momenten in haar leven. De volgende drie afleveringen gaan over een jonge Count Dooku voordat hij bij de dark side belandde. Met daarnaast een hoop andere bekende Star Wars-personages.

Tales Of The Jedi | Official Trailer | Disney Plus

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Disenchanted

Official Trailer | Disenchanted | Disney+
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu