Kit Kat Game Break: dé nieuwe game als je aan een break toe bent (advertorial)

Redactie
18 juni 2012, 12:51
1 min leestijd

[ADV] Onderzoek van Kit Kat wijst uit: 70% van de Nederlandse jongeren is regelmatig toe aan een ‘break’. Bijna driekwart vindt dat apps daarbij ontspanning en vermaakt bieden. Vandaar dat Kit Kat een gratis game heeft ontwikkeld waarmee je even de stress kunt kwijtraken: Kit Kat Game Break.
Game Break is een hilarische combinatie van ‘Wie ben ik?’ en ‘Wie is het?’ waarbij je tegen een vriend of vriendin kunt spelen. Je kruipt in de huid van iemand anders en raadt welke persoon of welk karakter de tegenstander heeft gekozen. Wie dat als eerste raadt, wint het spel. Het leuke daarbij is het het bekende of onbekende personen kunnen zijn, zodat je niet zomaar het antwoord weet. Via een live chatfunctie hou je contact met je tegenstander.

Zo wordt het samen spelen nog leuker. Heb je gewonnen, dan kun je dat via Facebook en Twitter aan al je vrienden laten weten. Op die manier haal je nog meer vrienden over om mee te doen aan Game Break. Op spelletjes als Wordfeud en Draw Something zijn we inmiddels wel uitgekeken. Kit Kat hoopt dat ze met Game Break een nieuwe hit in handen hebben: eentje met een compleet andere insteek, maar waar je wel weer mee tegen vrienden kunt spelen.

Lees verder na de advertentie.

Het eerder genoemde onderzoek is trouwens geen grap: Kit Kat liet door Panelwizard echt een onderzoek uitvoeren onder 1.131 Nederlanders tussen 16 en 35 jaar. Daaruit bleek behalve de behoefte aan een break ook dat Nederlandse jongeren best een dagje iemand anders zouden willen zijn. Bij de mannen staat Barack Obama bovenaan en bij de vrouwen Doutzen Kroes.

Meteen installeren kan hier: Kit Kat Game Break (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu