Klanten The Phone House krijgen HTC Wildfire

Redactie
7 augustus 2010, 12:20
1 min leestijd
Klanten The Phone House krijgen HTC Wildfire
wildfire

De klanten in The Phone House aan het Plein in Den Haag kregen vandaag allemaal een HTC Wildfire cadeau. De HTC Wildfire-actie ‘The shop is on fire!’ kwam daarmee tot een eind. Iedereen die zich om 12:00 uur in de telefoonwinkel bevond, ging naar huis met het populaire toestel van HTC. Via de website htctje.nl kon je de afgelopen weken volgen in welke steden een mogelijke winkel “in brand zou vliegen”. Gisteren bleef alleen Den Haag over.

Honderden mensen trokken vanochtend massaal naar verschillende telefoonwinkels in Den Haag. Een moeilijke keus, want Den Haag heeft veel telefoonwinkels van o.a. The Phone House, Telecombinatie, Belcompany, T For Telecom, Vodafone, T-Mobile en Phoneshop. Even voor twaalven was de spanning om te snijden. De ‘shop on fire’ – The Phone House (Plein 3a) – werd hermetisch afgesloten met een lint. Alle gelukkigen kregen het nieuwe paradepaartje van HTC. In de andere telefoonwinkels bleef het erg rustig.

Lees verder na de advertentie.

Via Twitter stromen berichten binnen van winnaars. “Yes, goede shop on fire!”, meldt fritsjek. Twitteraar gvanderwindt had minder geluk: “En dan sta je buiten de shop on fire…”.

De HTC Wildfire is de opvolger van de Tattoo. Het instapmodel gebruikt dezelfde processor als de HTC Hero en heeft een Sense-interface. Uniek aan de HTC Wildfire is Application Sharing, een applicatie waarmee je gemakkelijk je favoriete apps deelt met vrienden.

Deze actie gemist? Geen probleem! HTC organiseert in de toekomst nog veel meer acties, zoals een kans om met HTC mee te gaan naar de Dutch GT4 Race in Zandvoort.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Wildfire
HTC Wildfire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's