Kogan Agora komt terug als volledig touchscreen-toestel

kogan agoraDe Kogan Agora is het Australische Android-toestel dat vlak voor de lancering werd geannuleerd. “Compatibiliteit” werd als reden gegeven: ontwikkelaars maakten applicaties in een veel hogere schermresolutie dan de Agora aankon. Maar oprichter Ruslan Kogan is toch van plan om de Kogan Agora een tweede kans te geven. De tweede versie van de Kogan Agora ziet er wel iets anders uit: het heeft een aanzienlijk groter touchscreen.

De oorspronkelijke Kogan Agora had een 2,5 inch QVGA-scherm. Het nieuwe model krijgt een touchscreen van maar liefst 3,8 inch. Het hardware-toetsenbordje vervalt en zal worden vervangen door een schermtoetsenbordje, net als op de HTC Magic.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Kogan Agora Mark II komt als simlockvrij toestel op de markt, zodat je niet aan een bepaalde operator vastzit en ook als Europeaan het toestel kunt gebruiken. Oorspronkelijk zou de Kogan Agora $200 gaan kosten, maar de nieuwe uitvoering zou wel eens duurder kunnen uitvallen.

Via: Brighthand

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.