De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Komt de HTC Desire Z naar Europa?

Redactie
20 augustus 2010, 7:01
1 min leestijd
Komt de HTC Desire Z naar Europa?

De Britse online telefoonwinkel Mobiles.co.uk heeft een nieuwe pagina van de HTC Desire Z geplaatst. Geïnteresseerden kunnen hun e-mailadres invullen en worden op de hoogte gehouden over de beschikbaarheid van de Desire Z. De kans is aanwezig dat de HTC Desire Z op 15 september tijdens het Launch Event in Londen wordt aangekondigd. De Desire Z lijkt op de normale Desire, maar dan met een fysiek QWERTY-toetsenbord. Mogelijk draait de Desire Z op Android 2.1. Zonde, want HTC is al druk bezig met het uitrollen van Android 2.2.

Volgende maand komt de T-Mobile G2 uit in de Verenigde Staten en waarschijnlijk is dat een regelrechte kopie van de HTC Desire Z. Als dit zo is, dan wordt de HTC Desire Z een internationaal te verkrijgen toestel.

Lees verder na de advertentie.

Onlangs lekte HTC een teaserfoto uit voor het Launch Event. Op deze foto zijn drie toestellen zichtbaar: de Desire HD, de Vision en nog een derde telefoon. Android Planet is op 15 september in Londen aanwezig bij de HTC-presentatie. Toont HTC, net zoals in Barcelona, drie nieuwe toestellen aan het grote publiek? Hopelijk wel!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de HTC Desire Z? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Mobiles.co.uk. De kans is klein, maar wie weet lekken de eerste details via de nieuwsbrief van deze Britse site uit!

Via: HTC Source

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Z
HTC Desire Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu