Komt de Huawei Ideos naar Europa?

huawei ideosProducent Huawei brengt op dit moment Android-telefoons uit in China, maar het is heel goed mogelijk dat het bedrijf richting het westen gaat. Huawei is in gesprek met alle grote mobiele telecomproviders om de Ideos in de VS en Europa te lanceren. De Ideos is een budgettelefoon met Android 2.2 en een 2,8 inch touchscreen.

Stel, de telefoon wordt in Europa uitgebracht, dan ligt het toestel waarschijnlijk voor minder dan 100 euro in de winkel. En dat zonder contract.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Specificaties

De Ideos heeft een 3G USB modem, Google Navigatie, een 2,8 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 320 bij 240 pixels, 256 MB RAM en 512 MB ROM. Daarnaast is er plaats voor een SD-kaart met een grootte van maximaal 16 GB.

De Ideos is in drie kleuren verkrijgbaar: blauw, roze en geel. Op dit moment is een releasedatum niet bekend. Mocht de Ideos inderdaad naar Europa komen, dan verschijnt dit op Android Planet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.