Komt de Sony Ericsson X3 al in december?
Wouter Nijsen

sony-ericsson-logoSony Ericsson zou van plan zijn de Xperia X3 (SE Rachael) in december op de markt te brengen. Het is niets meer of minder dan een gerucht, en er is maar één bron die met het nieuws komt. Toch zou het prettig zijn als dit gerucht een kern van waarheid bezit. De X3 zou namelijk het eerste Sony Ericsson toestel uit de Xperia-serie zijn dat is voorzien van Android als besturingssysteem. De X1, en nog te verwachten X2, draaien namelijk op Windows Mobile. Volgens PDAdb.net heeft de X3 heel behoorlijke specificaties. Een paar van de hoofdpunten zijn een 1000MHz processor, een 4 inch 360×640 schem en een 8 megapixel camera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als deze specificaties kloppen gaat de X3 het tot nu toe krachtigste Android-toestel worden dat op de markt is verschenen. Alle specificaties zijn na te lezen op PDAdb.net

rachael4

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.