Placeholder
Redactie

Motorola komt binnenkort met een 16 GB-versie van de Xoom, één van de eerste tablets met Honeycomb (Android 3.0). De 16 GB-versie is opgedoken in een interne database van de Amerikaanse telecomprovider Verizon. Op dit moment heeft de Xoom 32 GB intern opslaggeheugen, dus het is zeer waarschijnlijk dat de nieuwe versie goedkoper is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Binnenkort is de Motorola Xoom verkrijgbaar in Europa. De 32 GB-versies kosten in het Verenigd Koninkrijk 580 pond met 3G en 480 pond zonder 3G. Omgerekend is dit respectievelijk 657 euro en 544 euro. Nog steeds forse prijzen, maar wellicht duikt de 16 GB-versie zonder 3G onder de prijs van de goedkoopste iPad. Deze ligt op dit moment voor 479 euro in de winkel.

De Motorola Xoom is aangekondigd op de CES 2011 en draait op een 1GHz dual-core Tegra 2-processor, heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 en een vijf megapixel camera. Video-opnames tot 720p zijn ook mogelijk, afspelen kan zelfs tot 1080p. De batterij is voldoende om 10 uur video te kijken. De Xoom beschikt ook over 802.11n Wi-Fi en Bluetooth 2.1 + EDR.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.