Placeholder
Redactie

Samsung laat al een tijdje doorschemeren dat er een derde Galaxy Tab op komst is. De eerste Galaxy Tab werd vorig jaar gelanceerd. Deze tabletcomputer met een scherm van zeven inch krijgt er binnenkort een broertje bij in de vorm van de Galaxy Tab 10.1. Deze tablet heeft een groter scherm (10,1 inch), beschikt over een krachtige multikernprocessor van Nivida en heeft twee camera’s. Maar er komt nog een derde lid bij! Op 22 maart onthult Samsung waarschijnlijk een tussenmodel met een 8,9 inch scherm. Wij van Android Planet verwachten dat deze tabletcomputer een stuk dunner is dan de huidige Galaxy Tab en – net als de Galaxy Tab 10.1 – een multikernprocessor van Nvidia aan boord heeft.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Samsung plaatste gisteren een teaser (zie foto rechtsboven) op haar Facebook-pagina. Op de teaserfoto staat de tekst ‘What’s your Tab life’ met daaronder de cijfers ‘78910’. Aangezien de eerste Galaxy Tab een grootte heeft van 7 inch, en de tweede een grootte van 10 inch, verwachten we dat de cijfers ‘8’ en ‘9’ slaan op de grootte van de derde tablet: 8,9 inch.

Op Facebook wordt druk gereageerd op de teaserfoto. Mensen hopen dat de nieuwe Galaxy Tab wordt uitgerust met Honeycomb (gaat waarschijnlijk ook gebeuren, want de 10.1-uitvoering draait op Honeycomb) en een Super AMOLED-scherm. Wellicht heeft het scherm van de tablet een mooie resolutie van 1280 bij 800 pixels, waardoor webpagina’s er net zo mooi uitzien als op de desktopcomputer?

Vragen, vragen, vragen. De antwoorden volgen hopelijk op 22 maart in Florida.

Bron: Facebook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.