In september 2010 bezocht ik het HTC Event in Londen, waar de Desire Z en de Desire HD werden aangekondigd. Een uur voor de persconferentie startte – de spanning liep ondertussen op – zag ik een papiertje rondslingeren met daarop ‘HTC Desire 2’. Ik kon mijn geluk niet op! Tijdens de presentatie bleek dat het geen ‘2’ was, maar een ‘Z’. Hmmm. Wellicht komt mijn droom toch nog uit, want de Desire 2 is te zien op een voorraadlijst van Vodafone. Hoogstwaarschijnlijk wordt het toestel deze maand tijdens het Mobile World Congress aangekondigd.

Het is een mogelijkheid dat de Desire 2 een werknaam is, en dat het toestel dus een andere naam krijgt, bijvoorbeeld ‘Pyramid’. Bronnen melden dat de HTC Pyramid de eerste Android-telefoon is met een multikernprocessor. Daarnaast heeft deze telefoon een 4,3 inch qHD-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels.

Hoe dan ook: redacteuren van Android Planet zullen over anderhalve week afreizen naar Barcelona om daar de nieuwste Android-telefoons en tablets te testen. Houd ons de komende weken dus in de gaten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.