Koninklijk Huis brengt officiële Android-app uit

Koninklijk Huis brengt officiële Android-app uitVoor alle informatie over het Koninklijk Huis kun je nu ook terecht bij de officiele Android-app. Naast het laatste nieuws, foto’s en video’s vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het Koninklijk Huis. De app voegt de website van het Koninklijk Huis, het YouTube-kanaal en het Twitter-account samen. De Rijksvoorlichtingsdienst is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van de applicatie, dus dat betekent dat je alleen officieel nieuws zult vinden en niet de laatste roddels over de Koninlijke familie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Koninklijk Huis Android-app ziet er overzichtelijk uit. Onder het kopje actueel lees je het laatste nieuws over de Oranjes en vind je ook de agenda met evenementen waar leden van het Koninklijk Huis aanwezig zullen zijn. Ook is het officiële twitter-account direct te benaderen. Via de app zijn foto’s en video’s terug te bekijken van belangrijke evenementen.

Handig is dat een categorie met vragen is toegevoegd over het Koninklijk Huis, zodat je snel te weten kunt komen waar de naam Oranje-Nassau vandaag komt en wanneer je een vlag mag uitsteken. Helaas kun je zelf geen vragen stellen, zodat de interactiviteit wat beperkt blijft. Ook kun je geen nieuws delen via de bekende sociale netwerken. Wel is de route op te zoeken van een opkomend event.

Om het Koninklijk Huis te installeren heb je minimaal Android 2.2 nodig. De app is gratis te downloaden in de Android Market. Naast de Android-app is ook tegelijkertijd een iPhone-applicatie van het Koninklijk Huis uitgebracht.

Downloaden via Android Market: Koninklijk Huis (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.