De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Koopje: 16GB Nexus 4 voor 389,95 euro

Redactie
28 maart 2013, 14:38
1 min leestijd
Koopje: 16GB Nexus 4 voor 389,95 euro
google nexus 4

De Nexus 4 is normaal gesproken niet in Nederland verkrijgbaar. De snelste weg is via aanbieders die ze uit het buitenland importeren. Vandaag is het echter makkelijker dan ooit om een Nexus 4 in thuis te halen: de koopjessite iBood heeft een partij toestellen op de kop getikt en verkoopt de 16GB Nexus 4 voor €389,95. Dat is relatief goedkoop, want volgens de Tweakers Pricewatch kun je de 16GB Nexus 4 elders vanaf €440 kopen. Lees onze uitgebreide Nexus 4 review als je eerst meer over dit toestel wilt weten. De Nexus 4 is het nieuwste Nexus-toestel, gemaakt door LG in nauwe samenwerking met Google.

Voordeel van dit toestel is dat er geen skins en andere extra’s zijn toegevoegd, zodat je Android kunt ervaren zoals het bedoeld is. Bovendien krijg je bij de Nexus 4 snel nieuwe Android-updates beschikbaar. Een aanrader dus.

Lees verder na de advertentie.

De iBood-aanbieding is verkrijgbaar in Nederland en België. Je vindt de deal rechtsonder op de pagina, onder iBood Extra. Het gaat om beperkte voorraad, dus grijp je kans nu het nog kan.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu