De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Koopje: HTC Flyer vandaag voor 230 euro

Redactie
15 februari 2012, 11:12
1 min leestijd
Koopje: HTC Flyer vandaag voor 230 euro
htc flyer

De HTC Flyer is vandaag met flinke korting bij iBood te koop. De 7-inch tablet van HTC had bij de lancering nog een adviesprijs vanaf 619 euro. Inmiddels is de prijs gezakt, maar de aanbieding van vandaag is wel heel aanlokkelijk: 230 euro voor de 16GB HTC Flyer met Wi-Fi. De HTC Flyer is voorzien van HTC Sense en werkt met HTC Scribe-technologie, waarbij je een pennetje kunt gebruiken om te tekenen, schilderen, schrijven en foto’s retoucheren.

Je kunt er zelfs documenten mee ondertekenen. De HTC Flyer draait op een 1,5 GHz processor en is te upgraden naar Android 3.2. Alles wat je nodig hebt zit erin en erop: GPS, Bluetooth, een microSD-geheugenkaartslot en een 5-megapixel camera met autofocus.

Lees verder na de advertentie.

Was je de aanschaf van een goedkope tablet aan het overwegen, dan ben je met de HTC Flyer wat ons betreft beter af dan met de naamloze Chinese tablets. HTC levert apparaten met een goede bouwkwaliteit en de kans op regelmatige updates is groter dan de tablets die je in de rommelbak van de drogist vindt. De laagste prijs voor de 16GB HTC Flyer in de Pricewatch is 349 euro, dus de huidige prijs van iBood is echt een koopje. Zoals altijd gelden deze dagacties maar één dag en zolang de voorraad strekt.

Meer info: HTC Flyer via iBood (€229,95)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu