De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Prijs KPN abonnementen tijdelijk verlaagd met 10 euro

Gijs Ettes
6 februari 2014, 19:34
2 min leestijd
Prijs KPN abonnementen tijdelijk verlaagd met 10 euro
KPN abonnementen korting

KPN heeft bekendgemaakt tijdelijk de prijs van diverse abonnementen met 10 euro te verlagen. De winteraanbieding geldt voor een groot aantal Android-telefoons, waaronder de Galaxy S4, LG G2 en HTC One. Deze toestellen krijg je helemaal gratis bij een Alles-in-1 Mobiel-abonnement met onbeperkt bellen en sms’en.

De korting geldt voor de gehele looptijd van het abonnement en naast onbeperkte sms’jes en minuten krijg je een flinke 2000MB databundel en een theoretische 4G-internetsnelheid van 25Mbit/s. Dat komt neer op een downloadsnelheid van maximaal 3MB per seconden. Lees verder om de KPN abonnementen te bekijken.

Samsung Galaxy S4

galaxy s4 android 4.4 update

Samsung Galaxy S4 (16GB) GRATIS bij een Alles-in-1 Mobiel-abonnement
De Samsung Galaxy S4 is het snelst verkopende Samsung-toestel ooit. Het design van de smartphone, dat sterk lijkt op de Galaxy S3, is verbeterd en voelt in de hand solide aan. Het is Samsung gelukt het toestel nog dunner en lichter te maken en het tegelijkertijd tjokvol features te stoppen.

Dankzij de 1,6GHz-quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen is de Galaxy S4 tegelijkertijd een bijzonder vlotte telefoon. (Bestel nu)

Samsung Galaxy Note 3

Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 (32GB) GRATIS met 500MB en onbeperkt bellen/sms’en
De Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2. De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte. Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 2.

De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant dankzij de kleine schermrand. (Bestel nu)

LG G2

LG G2 Android 4.4 update

LG G2 (16GB) GRATIS met 500MB en onbeperkt bellen/sms’en
De LG G2 heeft een groot 5,2 inch-scherm, laat de serienaam Optimus – waar LG eerder nog mee werkte – vallen en alle fysieke knoppen zijn bij het toestel naar de achterkant verplaatst. Het inzicht voor dit `Back Button`-concept is volgens LG verkregen uit het bestuderen van gebruikers. Hieruit bleek dat hoe groter de telefoon werd, hoe moeilijker het werd om de knoppen goed te kunnen bereiken.

Dankzij de knoppen aan de achterzijde moet het makkelijker zijn om het toestel aan en uit te zetten en om het volume te regelen. (Bestel nu)

HTC One

HTC One

HTC One (16GB) GRATIS met 500MB en onbeperkt bellen/sms’en
De HTC One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Het geluid dat uit de One komt, is ongeëvenaard.

De HTC One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm en Android 4.4 Jelly Bean met Sense 5.5. (Bestel nu)

→ Bekijk de overige aanbiedingen en KPN abonnementen via deze link.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu