Maak van je Android een huistelefoon met KPN Bellen

Gijs Ettes
1 oktober 2013, 14:05
1 min leestijd
Maak van je Android een huistelefoon met KPN Bellen
KPN Bellen-app

KPN heeft vandaag de KPN Bellen-app geïntroduceerd, een programma waarmee klanten oproepen op hun vaste nummer kunnen aannemen met een Android-smartphone.

Daarnaast kunnen ze middels de app bellen via hun vaste nummer om op die manier gebruik te maken van de lagere tarieven van vast bellen. Om de app te gebruiken, moeten gebruikers wel beschikken over een KPN wifi-verbinding en een Internet+Bellen Thuis of Alles-in-1 Thuis abonnement.

Lees verder na de advertentie.

KPN Bellen-app

Het voordeel van de app is dat KPN klanten geen  aparte huistelefoon of meer hoeven te gebruiken om vast te bellen. Ook is het handig dat contactpersonen nu direct op de smartphone kunnen worden geraadpleegd.  UPC kondigde twee weken terug een soortgelijke app aan, maar deze verschijnt pas in 2014.

KPN Bellen is vooralsnog alleen voor Android beschikbaar en is gratis te downloaden in de Play Store. De app vereist Android 2.3 of hoger en weegt 3,8MB.

Voor Android-gebruikers die niet over een abonnement bij KPN of UPC beschikken, zijn er echter nog meer gratis apps om te (video)bellen met familie, vrienden of kennissen. Denk onder andere aan Skype, Viber of Google Hangouts die je vindt in het overzicht van Beste Android-applicaties: Communicatie.

Download: KPN Bellen (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu