Deze 3 cadeaus krijgen vaste KPN-klanten gratis in december

Thomas Haenen
1 december 2017, 10:50
2 min leestijd
Deze 3 cadeaus krijgen vaste KPN-klanten gratis in december

December is aangebroken, en KPN viert de feestdagen net als voorgaande jaren met enkele cadeaus voor vaste klanten. Deze voordelen krijg je met je KPN-abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Dit is het gratis KPN Cadeau van 2017

Pakjesavond moet nog komen en de Kerstboom is door de meesten waarschijnlijk nog lang niet opgetuigd, maar KPN trapt de feestmaand nu al af met enkele cadeaus voor vaste klanten. Bij de provider krijg je als klant deze maand gratis films, boeken en een grotere databundel, zonder dat je daarvoor iets extra’s moet doen. De aanbiedingen gelden voor iedereen met een abonnement met de provider – of je nou een sim only-abonnement van KPN hebt, of een abonnement met toestel.

KPN Cadeau december 2017

1. 5GB gratis data

Alle klanten met een KPN Mobiel-abonnement krijgen automatisch een extra databundel van 5GB voor deze maand. Die is alleen deze maand geldig, maar wel (net als alle andere mobiele data) binnen de hele Europese Unie. Je hoeft niets te doen om de bundel te ontvangen en krijgt vanzelf een berichtje als je aan de beurt bent. Via de Mijn KPN-app kun je tevens controleren of je de databundel al hebt ontvangen.

2. Vijf gratis films

Daarnaast heeft KPN een selectie gemaakt van vijf populaire films die je de hele maand december gratis mag kijken. Het gaat om topfilms als Fantastic Beasts and Where to Find Them, Moonlight, Collateral Beauty en Hacksaw Ridge. Heb je digitale televisie van KPN, dan vind je de films in het On Demand-menu. Kijk je ze liever op je smartphone of tablet, dan kan dat ook: via de gratis Interactieve TV-app van de provider.

3. Drie gratis ebooks

Tot slot krijgen klanten een drietal gratis ebooks. Helaas heb je daarin geen volledig vrije keuze: in samenwerking met Bol.com laat KPN je kiezen uit dertig verschillende titels. Daaronder vallen boeken van bekende auteurs als Harlan Coben en Nicholas Sparks. Je krijgt voor 5 december een code die je bij de webwinkel kunt inwisselen voor de boeken.

Overigens krijg je ook enkele voordelen als je alleen digitale televisie en vast internet afneemt bij de provider. De extra databundel van 5GB krijg je natuurlijk niet, maar je kunt wel gebruik maken van de gratis films en ebooks.

Ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Via onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen voor alle grote providers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu