KPN beloont bestaande klanten in december met cadeautjes

Thomas Haenen
20 november 2018, 14:11
2 min leestijd
KPN beloont bestaande klanten in december met cadeautjes

KPN viert de decembermaand met enkele extra’s voor bestaande klanten. Zo krijg je volgende maand een gratis databundel van 5GB en enkele e-books.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de KPN-cadeau’s voor december 2018

Het hele jaar door richten providers zich vooral op het aantrekken van nieuwe klanten. Bij KPN zijn ze bestaande klanten echter niet vergeten. Die worden in december in de watten gelegd met enkele kleine extra’s. Ook dit jaar heeft de groene provider weer drie cadeaus voor de komende maanden. Om ze te ontvangen hoef je niets te doen: alle klanten met een KPN Mobiel-abonnement krijgen automatisch bericht.

KPN Cadeau december 2018

1. 5GB gratis mobiele data

Alle klanten met een KPN Mobiel-abonnement krijgen in december automatisch een extra databundel van 5GB cadeau. Die is alleen die maand geldig, en kan ook niet gedeeld worden met andere KPN-klanten. Wel is de databundel geldig binnen de hele Europese Unie, zodat je ook tijdens de wintersport genoeg data hebt.

Je hoeft niets te doen om de databundel te ontvangen. Begin december krijg je automatisch een sms’je zodra de 5GB wordt bijgeschreven. Via de Mijn KPN-app kun je tevens controleren of je de databundel al hebt ontvangen.

2. Drie ebooks naar keuze

Tevens krijg je in samenwerking met Bol.com drie e-books cadeau. Je kunt daarbij helaas niet uit het volledige aanbod kiezen van de webwinkel, maar slechts tien voorgeselecteerde titels. Daaronder bevinden zich boeken van enkele grote namen, zoals Kristin Hannah en Harlan Coben. Iedereen die tijdens de feestdagen zin heeft in wat verdieping, kan ook kiezen voor een carrièreboek voor vrouwen of cryptovalutatips.

Je ontvangt tussen 19 en 30 november een code om de boeken gratis te bestellen. Vervolgens kun je ze lezen op een e-reader van Kobo, of via de Kobo-app voor je smartphone of tablet. Die download je gratis via onderstaande link naar de Play Store.

Download de Bol.com Kobo-app in Google Play (gratis)

3. Gratis on demand-film

Heb je tevens een abonnement op interactieve TV of vast internet van KPN, dan krijg je nog een extra cadeautje. De provider geeft je dan een vouchercode, waarmee je een gratis film kunt uitzoeken in het volledige On Demand-aanbod van de provider. Daarbij heb je onder andere de keuze uit recente topfilms als Solo, Deadpool 2 en Love, Simon.

Meer informatie over de KPN-cadeaus vind je op de site van de provider. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Via onze prijsvergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen voor alle grote providers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu