De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Profiteer als KPN of Hi klant van KPN Compleet extra’s (advertorial)

Redactie
29 november 2013, 10:23
1 min leestijd
Profiteer als KPN of Hi klant van KPN Compleet extra’s (advertorial)
KPN Compleet


Als je Alles-in-1 Thuis van KPN en één of meerdere privé mobiele abonnementen van KPN en/of Hi hebt, kun je je nu aanmelden voor KPN Compleet en profiteren van alle bijbehorende voordelen. Zo krijg je gratis 45 extra tv-zenders met het Pluspakket (ter waarde van 10 euro per maand), kun je gratis bellen met KPN- en Hi-nummers binnen je gezin en beschikken over dubbele MB`s, minuten en sms’jes bij KPN Mobiel en Hi.

Ook klanten van Hi kunnen van KPN Compleet gebruikmaken. Voor Hi abonnementen gelden dezelfde voordelen als voor de mobiele abonnementen van KPN. Om te kijken of je de juiste abonnementen hebt, doe je de KPN Compleet Check.

Lees verder na de advertentie.

Zo kun je gebruikmaken van KPN Compleet

KPN Compleet extra data

Je KPN is Compleet als je een Alles-in-1 Pakket hebt met Interactieve TV, Internet en Bellen en dit combineert met één of meerdere privé mobiele abonnementen van KPN. Dit kan ook in combinatie met een sim only-, tablet- of Hi-abonnement. Je betaalt niets extra’s voor KPN Compleet en de voordelen gelden elke maand zolang je compleet bent.

Het is dan ook niet nodig om een nieuw contract te tekenen, want je houdt gewoon de huidige contracten van je Alles-in-1 Pakket en mobiele abonnementen. Daarbij bepaal je zelf welk Alles-in-1 Pakket of type mobiel abonnement je wilt.

Lees meer op de website van KPN Compleet of doe de KPN Compleet Check.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu