KPN kiest voor Android en kondigt HTC Hero aan

Redactie
4 augustus 2009, 12:57
1 min leestijd
KPN kiest voor Android en kondigt HTC Hero aan

Ook KPN heeft de sprong naar Android gemaakt. In een persbericht kondigen ze aan dat de HTC Hero vanaf vandaag verkrijgbaar is bij KPN en Hi. De mobiele operator schrijft in het persbericht: “Op termijn verwacht KPN een flinke stijging van het aantal mobieltjes dat op dit open platform werkt.

Zonder abonnement kost de HTC Hero €479. In combinatie met een 2-jarig abonnement van KPN (minimaal Flexibel 265 van €32,50 per maand) of Hi (minimaal Hi 25) hoeft de klant niets bij te betalen voor het toestel.

Bij het versturen van het persbericht is wel even iets misgegaan: “Bijgesloten treffen jullie een KPN Nieuwsbericht aan over de verkrijgbaarheid van de HTC Touch, het eerste mobiele toestel in het assortiment van KPN dat op basis van het Android besturingssysteem werkt.” Dat moet natuurlijk de HTC Hero zijn. De HTC Hero heeft bij KPN dezelfde eigenschappen als het toestel dat we al uitvoering op Planet Android hebben gesproken. Geen speciale uitvoering dus. De kleuren zijn ook hetzelfde: bruin en wit.

Lees verder na de advertentie.

In ons koopoverzicht van de HTC Hero hebben we al aanbieders opgenomen die de HTC Hero in combinatie met een KPN-abonnement aanbieden.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlights: Android, KPN
Device: HTC Hero

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's