KPN-klant? Dan krijg je vanaf 2 februari meer MB’s

Gijs Ettes
21 januari 2015, 9:50
1 min leestijd
KPN-klant? Dan krijg je vanaf 2 februari meer MB’s

KPN gaat de datalimieten van mobiele abonnementen verhogen voor zowel nieuwe als bestaande abonnees. Ook kondigt de provider een nieuw abonnement met grotere databundels aan, genaamd ‘Vooral Internet’.

Lees verder na de advertentie.

Meer data met Vooral Internet

Vooral Internet is – zoals de naam al doet vermoeden – voornamelijk interessant voor wie veel internet en weinig belt en sms’t. Het instapabonnement heeft een databundel van 1GB en 150 belminuten/sms’jes, al kun je ook voor het uitgebreidere standaardabonnement gaan (5GB, 200 minuten/sms’jes). De maandelijkse prijzen van deze abonnementen bedragen respectievelijk 25 en 30 euro voor de sim only-variant.

Abonnementen met een budgettoestel zijn 2,50 euro duurder, terwijl je voor een midrange toestel 7,50 euro meer betaalt. Het duurste abonnement met een high-end toestel kost 42,50 euro (Instap) of 47,50 euro (Standaard), waarbij je Spotify Premium gratis krijgt.

Vooral Internet is vanaf 2 februari beschikbaar. Vanaf dezelfde datum hebben bestaande en nieuwe KPN-klanten de beschikking over meer data. Het abonnement Alles-in-1-Instap blijft weliswaar op 1GB steken, maar het datalimiet van Alles-in-1-Standaard gaat van 2GB naar 5GB. Heb je een Alles-in-1-Premium-abonnement dan kun je zelfs een verdubbeling van je databundel tegemoetzien (10GB in plaats van 5GB). In tegenstelling tot Vooral Internet geldt voor deze abonnementen overigens dat je onbeperkt kunt bellen en sms’en.

Bekijk het huidige aanbod smartphones en abonnementen van KPN

Het laatste nieuws over KPN

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu