3 manieren om tijdens je wintersport connected te blijven (ADV)

Redactie
23 februari 2015, 11:07
2 min leestijd
3 manieren om tijdens je wintersport connected te blijven (ADV)

De voorjaarsvakantie komt eraan en voor veel Nederlanders betekent dat wintersport! Natuurlijk wil je ook in het buitenland bereikbaar  zijn en daarom introduceert KPN de voordelige Weekbundel EU!

1. WhatsAppen in de sneeuw

Een week wintersport is een moment van zowel ont- als inspanning en dan wil je  je geen zorgen maken over de internetverbinding van  je smartphone. Natuurlijk wil je wel  in het buitenland bereikbaar zijn en kunnen WhatsAppen, e-mailen en foto’s delen op Facebook, maar dat gaat helaas niet altijd even makkelijk. Zo moet je op zoek naar wifi-hotspots die vaak niet goed werken.

De Weekbundel EU van KPN biedt uitkomst, want deze laat je gemakkelijk in het buitenland internetten.  De roamingbundel is snel te activeren en gebruiken: door het sturen van een sms`je of het inschakelen  van de MijnKPN-app heb je binnen enkele ogenblikken de beschikking over een flinke hoeveelheid data (100MB voor €5), die je in heel Europa kunt gebruiken.

2. Gemakkelijk je verbruik checken

KPN Weekbundel EU

Met de MijnKPN-app heb je te allen tijde inzicht in je roamingbundel. De app toont realtime je dataverbruik, zodat je weet waar je aan toe bent. Ben je (bijna) door een bundel heen, dan kun je in de applicatie gemakkelijk en snel een nieuwe activeren. Dit kost geen extra geld; je betaalt alleen voor de databundel zelf.

De MijnKPN-app vraagt om weinig opslagruimte en  Android 2.3 of hoger en is hierdoor met vrijwel elk toestel te gebruiken. Daarnaast heeft de app een overzichtelijke interface, zodat je niet naar informatie over  je Weekbundel hoeft te zoeken. Het beste van alles is het feit dat je de MijnKPN-app gratis uit Google Play  kunt downloaden.

Download MijnKPN in Google Play (gratis)

3.  Connected, maar zonder zorgen

Gebruik je de KPN Weekbundel EU, dan hoef je je geen zorgen te maken over onverwacht hoge kosten. Je bent niet verplicht om actief de MijnKPN-app te gebruiken, want je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van je dataverbruik. Zo ontvang je bijvoorbeeld een sms’je  wanneer je op 50 procent, 75 procent of 100 procent van je bundel zit.

Ben je helemaal door je MB’s heen, dan wordt de Weekbundel EU en je internetverbinding automatisch stopgezet, zodat je geen extra kosten maakt. Hierna kun je zelf kiezen of je  nog een bundel wilt activeren. Zo ben je dus altijd en overal connected, zonder stress!

→  Meer over zorgeloos internetten in het buitenland en de Weekbundel EU van KPN

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu