Krijgt de HTC Magic toch Sense?

Wouter Nijsen
22 september 2009, 16:10
1 min leestijd
Krijgt de HTC Magic toch Sense?

htc-magic-senseDe Sense-interface van HTC is  tot nu toe alleen beschikbaar voor de Hero en nog uit te brengen HTC Android-toestellen. De HTC Dream en Magic zouden volgens insiders geen Sense-interface krijgen. Deels zou dit liggen aan de beperkte geheugencapaciteit van beide toestellen, deels zou het probleem bij het “With Google”-logo liggen. Want hoewel Android een open besturingssysteem is belet het “With Google”-logo wel een aanpassing zoals de Sense-interface.

Volgens de licentievoorwaarden zouden deze toestellen namelijk de volledige Google Experience moeten leveren en Sense past daar niet in. Wonderlijk genoeg is er nu echter op de Braziliaanse website van HTC een aankondiging verschenen van de HTC Magic mét Sense-interface. En daar stoppen eigenlijk ook direct de feiten, want gaat het hier nu om een Magic zonder “With Google”-logo? Of is het de simlockvrije variant van de Magic, die gewoon het gewraakte logo draagt? In dat laatste geval zou dat perspectieven openen voor bezitters van een HTC Magic.

Lees verder na de advertentie.

Om het nog onduidelijker te maken kun je hieronder een demofilmpje van de HTC Hero voor de VS operator Sprint bekijken. Het toestel heeft Sense, én een “with Google” logo op de achterkant (vanaf 1:07) HTC, kom maar op met die Sense update.

Via: Phandroid

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, Google
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's