Kristen Schaal schittert in promo’s van Sony Ericsson Xperia Play

In nieuwe promo’s van de Sony Ericsson Xperia Play is een grote hoofdrol weggelegd voor Kristen Schaal. Deze Amerikaanse actrice en comedianne is vooral bekend van rollen in series en shows als Flight of the Conchords, Bob’s Burgers en The Daily Show. Schaal gebruikt de Xperia Play voor diverse taken, bijvoorbeeld om katjes te aaien, om oorlogsheld te spelen of om haarzelf te bekijken of YouTube. Oh ja, en het is ook mogelijk om Excel-bestanden te bewerken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Xperia Play heeft een 4-inch scherm en een uitschuifbare gamepad. Het is het eerste toestel met Playstation-certificatie, waarbij gebruikers toegang hebben tot PlayStation Pocket, een downloadwinkel voor games. De Xperia Play draait op Android 2.3 en en draait op een 1 GHz processor (Qualcomm MSM8255). Het toestel ligt vanaf volgende week in de winkel.

Bron: BGR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.