De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: deze smartphone gebruikt Bear Grylls

Gijs Ettes
5 augustus 2014, 17:33
1 min leestijd
Video: deze smartphone gebruikt Bear Grylls
Kyocera Brigadier

Als iemand weet hoe je moet overleven in de jungle zonder opgegeten te worden door een krokodil, dan is het Bear Grylls wel. De Britse ex-militair en avonturier presenteert niet alleen survivalprogramma’s op Discovery Channel, maar is ook ‘Lead Product Tester’ bij de Japanse fabrikant Kyocera. Dat bedrijf lanceerde onlangs de Kyocera Brigadier, een enorm stevige smartphone die bestand is tegen vrijwel alle elementen.

De Brigadier overleeft een acht uur durende zandstorm en kan ook een half uur onder water blijven, zonder dat er schade optreedt aan de interne hardware. Verder is de stevige smartphone voorzien van een krasbestendig 4,5 inch-scherm en een redelijke Snapdragon 400-chip.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Kyocera Brigadier

De Kyocera Brigadier beschikt over 16GB uitbreidbare opslagruimte, een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en een 2 megapixel-frontcamera. Verder ondersteunt hij nfc en draadloos opladen via de Qi-standaard. De smartphone is schokbestendig en heeft een flinke 3100 mAh-accu.

De adviesprijs van de Brigadier bedraagt 399 dollar, maar onduidelijk is of en wanneer hij naar Europa komt. Momenteel zijn er geen smartphones van Kyocera verkrijgbaar in Nederland en België.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu