Laat je Google Nexus One helemaal naar je eigen wens aanpassen
Wouter Nijsen

De Google Nexus One is op dit moment het Android-vlaggenschip en laat goed zien welke ontwikkeling dit besturingssysteem de laatste tijd heeft doorgemaakt. Nu kun je je Android-telefoon al behoorlijk aan je eigen smaak aanpassen door een andere wallpaper, widgets en natuurlijk een eigen ringtone. Maar die aanpassingen beperken zich tot de software. Als je de Google Nexus One een toptoestel vindt, maar van het uiterlijk niet echt warm wordt, dan is er nu een oplossing. De firma Colorware past de kleur van de behuizing van je toestel helemaal naar wens aan. Eerder leverde Colorware deze dienst al voor diverse telefoons, laptops en iPods. Het maakt niet uit in welke kleur je je Nexus wilt, Colorware zorgt ervoor dat het gebeurt. Om je eigen toestel te laten aanpassen ben je $175 kwijt en moet je je Nexus een tijdje inleveren. Zie je die wachttijd absoluut niet zitten, dan kun je voor $800  bij Colorware ook een nieuwe Nexus One kopen die dan direct aangepast wordt voordat je deze opgestuurd krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Meer informatie is te vinden op de website van Colorware.   Gelukkig leveren ze de aangepaste Nexus ook buiten de VS, dus de hamer kan in het spaarvarken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.