Lancering HTC Desire HD een paar weken verschoven

Redactie
5 oktober 2010, 20:07
1 min leestijd
Lancering HTC Desire HD een paar weken verschoven
HTC Desire HD

Kijk je uit naar jouw exemplaar van de HTC Desire HD? Helaas zul je nog even geduld moeten hebben. De Desire HD ligt pas eind oktober in de winkel. De release is een paar weken uitgesteld, omdat het toestel nog niet door de testfase van Google is.

Overigens is de Desire HD niet het enige toestel dat is uitgesteld. Ook de HTC Desire Z, het toestel met een fysiek toetsenbord, verschijnt later in de winkelschappen.

De nieuwe HTC Desire HD met HTC Sense is een uniek multimedia-apparaat met een scherp 4,3 inch LCD-scherm, Dolby Mobile en surround sound. Om razendsnel multimedia content te laden en bekijken is het toestel als eerste voorzien van een 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon processor. De HTC Desire HD maakt het mogelijk video in HD (720 pixels) op te nemen en heeft een 8 megapixel camera met dubbele flitser en gezichtsherkenning zodat je, ongeacht de tijd van de dag of locatie, altijd haarscherpe foto`s van je vrienden maakt. Verder bevat het toestel HTC Fast Boot waardoor je nooit lang hoeft te wachten voordat je toestel is opgestart. De HTC Desire HD is gemaakt uit een stuk aluminium en heeft daarmee de exclusieve en hoogwaardige uitstraling waar HTC om bekend staat.

Lees verder na de advertentie.

Als je een Desire HD koopt, dan krijg je er ook een nieuwe versie van Sense bij. Dit biedt diverse verbeteringen voor het maken, delen en vastleggen van multimedia-content. Door nieuwe camerafunctionaliteit is het mogelijk heldere en kleurrijke HD-video`s op te nemen en foto`s te bewerken met verschillende effecten.

Bron: Eurodroid

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC Desire HD

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire HD
HTC Desire HD
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's