Lancering Nexus One in Nederland uitgesteld

Google Nexus OneDe Nexus One zou eigenlijk deze maand in Nederland officieel op de markt komen. Maar de lancering is uitgesteld, blijkt uit informatie van telecombedrijf Vodafone. Vodafone zou de Nexus One exclusief in Europa aanbieden. Er werden geen details bekendgemaakt waarom het toestel is uitgesteld. Een nieuwe datum is evenmin vastgesteld. Sinds 30 april is de Nexus One al wel te koop in Groot-Brittannië. Daar zouden in de loop van mei ook Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje bij komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Google maakte vorige week nog bekend dat ze de Nexus One niet langer via de online webshop verkopen. In plaats daarvan is gekozen voor verkoop via mobiele operators, zodat mensen de telefoon eerst in de winkel kunnen bekijken, voordat ze tot aankoop overgaan.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.