De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Lancering Samsung Galaxy S III uitgesteld’

Redactie
26 januari 2012, 16:55
1 min leestijd
‘Lancering Samsung Galaxy S III uitgesteld’
'Lancering Samsung Galaxy S III uitgesteld'

Samsung zal tijdens Mobile World Congress volgende maand niet de langverwachte Galaxy S III presenteren. Dat meldt The Verge op basis van bronnen bekend met de situatie. De reden van het uitstel zou zijn dat Samsung het niet voor elkaar zou kunnen krijgen om de Galaxy S III op tijd in de Verenigde Staten te lanceren. Amerikanen moesten al een paar maanden wachten voor de Samsung Galaxy S II daar te koop was en dit wil de Koreaanse fabrikant nu voorkomen.

Vorig jaar nog werd de Galaxy S II aangekondigd op MWC en de verwachting was dat dit jaar de Galaxy S III aan de beurt was. De S III zal nu naar verwachting in de zomer worden aangekondigd. Het toestel moet dan wellicht de concurrentie aangaan met de iPhone 5 die rond dezelfde tijd wordt verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Het is nog wel de vraag wat Samsung volgende maand tijdens MWC dan wel gaat aankondigen. Het kan zijn dat de Samsung Galaxy Tab 10.1 wordt vernieuwd met een quad-core processor en een hogere schermresolutie. Ook kan het zijn dat Samsung een Windows Phone telefoon gaat aankondigen. Na Nokia is Samsung een van de grootste partners van Microsoft. Zelf heeft Microsoft al te kennen gegeven dat ze grote plannen heeft voor MWC.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu