Landelijke Vodafone storing lijkt opgelost (update)

Redactie
17 september 2015, 14:36
1 min leestijd
Landelijke Vodafone storing lijkt opgelost (update)

Op Twitter en fora laten veel Nederlanders weten te kampen met problemen met een storing op het Vodafone netwerk. Hoeveel Nederlanders hier last van hebben is onduidelijk. Ook de oorzaak is nog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Vodafone-storing

Rond 13.30 kwamen de eerste klachten over de Vodafone storing online. Vermoedelijk zijn de problemen in de regio Arnhem/Nijmegen gestart.

vodafone-storing

De storing lijkt nu op te treden in het hele land en zorgt ervoor dat duizenden mensen niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden. Ook doet mobiel internet het in veel gevallen niet en is het niet mogelijk te sms’en of mms’en.  Vodafone is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het probleem. Op het moment van schrijven weten zij nog niet hoe lang de storing zal duren of wanneer deze is opgelost. Ook is de reden nog onbekend.

Update:  Vodafone laat weten dat er maatregelen zijn getroffen waardoor de storing voor het grootste deel lijkt opgelost. Steeds meer klanten kunnen weer bellen en internetten. De mensen die nog steeds problemen hebben met bellen, smsen of internet raden ze aan deze volgende stappen te doorlopen.

Lees het laatste nieuws over Vodafone

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu