De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nieuwe game van maker Monument Valley nu beschikbaar

Erwin Vogelaar
10 november 2015, 18:47
1 min leestijd
Nieuwe game van maker Monument Valley nu beschikbaar

Land’s End, de nieuwe game van de makers van Monument Valley is nu beschikbaar. Helaas is deze VR-game enkel te downloaden voor een specifiek toestel.

Lees verder na de advertentie.

Land’s End kopen

Je kunt namelijk niet zomaar naar de Play Store om Land’s End te downloaden. Om de game te kunnen draaien heb je een Gear VR-bril nodig en een Samsung-apparaat dat met de bril werkt. Het lijkt er niet op alsof de game binnenkort naar andere devices  gaat komen.

Land’s End is een meditatieve game, waarin je door rond te kijken een licht bestuurt en een soort oude civilisatie doet ontwaken. Elke keer kun je weer een beetje verder de wereld in en krijg je meer over het achterliggende mysterie mee. De game ziet er bijzonder mooi uit, wat niet gek is gezien de prachtige plaatjes uit Monument Valley.

Monument Valley is een uitzonderlijk goede game waarin je door prachtige bouwwerken loopt om puzzels op te lossen. De game valt vooral op door de afwerking in het uiterlijk, de muziek en de besturing.

Omdat Monument Valley zo’n bijzondere game is, staan alle ogen gericht op ontwikkelaar Ustwo wat er nu gaat gebeuren. Dat de nieuwe game daarom voor zo’n beperkt publiek beschikbaar is, voelt erg jammer. Op dit moment kun je enkel met een Galaxy S6 in combinatie met een Gear VR-bril de game spelen. Ustwo werkt ook aan een Note 4-versie, maar daar blijft het voorlopig bij.

Hopelijk zal de game uiteindelijk ook zijn weg vinden naar andere toestellen en goedkope VR-brillen zoals Google Cardboard. De game is nu te vinden door er in de Oculus Store naar te zoeken en kost 7,99 dollar.

Lees het laatste nieuws over Samsung Galaxy S6

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu