De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Lange rij in China voor Meizu M9

Redactie
2 januari 2011, 17:36
1 min leestijd
Lange rij in China voor Meizu M9

De Meizu M9 is in China door MEIZU op 1 januari 2011 geïntroduceerd. Deze high-end Android telefoon viel erg in de smaak bij de chinezen, er stonden namelijk duizenden mensen in de rij voor de iPhone kloon met Froyo.

‘s Nachts wachten
Toen het in China 6 uur ‘s ochtends was stonden er al 60 mensen in de rij voor de M9. Een aantal Meizu fans hadden zelfs de nacht ervoor gebivakkeerd voor het verkooppunt, terwijl het daar best koud was. De CEO man postte op een forum dat er genoeg toestellen waren voor iedereen, zodat niet nog meer mensen hun gezondheid riskeerden.

Het was erg druk en bij een goede schatting kom je al uit op duizenden chinezen die op 1 januari hun nieuwe telefoon ophaalden. Dit komt mede doordat er geen limiet was bij de pre-orders. De lange rij is moeilijk te verklaren, want de telefoons zijn niet echt spotgoedkoop. Omgerekend naar euro’s kosten ze toch meer dan 350 EUR. Maar Meizu had het slim aangepakt. Eerst zou het gelanceerd worden op 26 december, maar ze hebben 1 januari gekozen. Dit omdat het een officiële vrije dag is voor de chinezen en dan willen veel mensen wel in de rij staan voor een telefoon.

Via: Engadget
meizu m9

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu