Langverwachte update HTC Hero naar Android 2.1 officieel in maart

Wouter Nijsen
9 februari 2010, 18:10
1 min leestijd
Langverwachte update HTC Hero naar Android 2.1 officieel in maart

Gebruikers van de HTC Hero wachten al geruime tijd op een update naar de laatste Android-versie. En dat wachten duurde lang, heel lang. Terwijl andere Android-telefoons ondertussen al een update naar Android 1.6 hebben gehad bleef de Hero steken op versie 1.5 van Android. Maar het lange wachten wordt nu beloond. Vandaag heeft HTC via een persbericht bekendgemaakt dat de update naar Android 2.1 voor de HTC Hero medio maart beschikbaar zal worden gesteld.

Met Android 2.1 kunnen gebruikers van de Hero profiteren van de verbeterde performance en nieuwe mogelijkheden die deze versie te bieden heeft. Een aantal van deze verbeteringen is o.a. Bluetooth 2.1 waarmee het eenvoudiger is bestanden te verzenden en de zogenaamde Quick Contacts-functionaliteit. Uiteraard is ook deze versie van het Android-besturingssysteem voor de Hero voorzien van de HTC’s eigen Sense interface die bijvoorbeeld een eigen Friendfeed-widget bevat voor eenvoudige toegang tot je sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

De eigen Exchange-client van de Hero is uitgebreid met een online contact search en er komen gratis HTC-widgets beschikbaar in de Android Market. Enkele voorbeelden hiervan zijn Parkingtimer, Translator en een ringtone-widget.

Naast de witte en bruine versie zal de Hero binnenkort ook in het roze verkrijgbaar zijn. Mocht je je wederhelft tijdens Valentijnsdag willen verrassen met deze bijzonder gekeurde Android dan gaat dat dit jaar helaas niet meer lukken. De roze Hero is namelijk pas vanaf 15 Februari (!?) te koop.

Via: persbericht

Categorie: Fabrikanten
Thema: Android
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's