Placeholder
Redactie

De nieuwste versie van Layar heeft een aantal nieuwe functies. Zo is het vanaf vandaag mogelijk om vanuit de app content te delen met vrienden op Facebook en Twitter. Maak bijvoorbeeld een screenshot van een AR-weergave. Zo weten je vrienden hoe de virtuele wereld eruit ziet. Daarnaast laat Layar 5.0 speciale 3D-modellen en icoontjes zien, die tot leven komen in de vorm van animaties. Zo ben je niet langer gebonden aan statische content en wordt je meer bij de beelden betrokken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een andere vernieuwing is dat het makkelijker is om favoriete layers te volgen. Deze zijn te vinden in het tabblad Recent.

De Layar Reality Browser is gratis te downloaden en geeft informatie over de wereld om je heen, door een augmented reality-laag over de wereld te leggen. Layar was een van de allereerste augmented reality-applicaties in de Android Market en is tegenwoordig nog steeds onmisbaar op Android-telefoons en tablets.

Via: BGR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.