Layar voorgeïnstalleerd op Nederlandse versie Samsung Galaxy

layarDe Nederlandse versie van de Samsung Galaxy (i7500) zal op de markt komen met een voorgeïnstalleerde versie van Layar. Dit heeft Layar vandaag bekendgemaakt in een blogpost. Layar is een zogenaamde augmented reality-browser, waarmee je via de camera op je Android-toestel allerlei informatie in het straatbeeld kunt opvragen. Naast de layars (lagen) die al eerder beschikbaar waren, zoals Funda, pinautomaten (via ING), Hyves-hotspots en banen van in de buurt gelegen Tempo Team-uitzendbureaus, wordt de Samsung Galaxy uitgerust met enkele exclusieve layars voor dat toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Deze exclusieve layars zijn: restaurantsite IENS, Buienradar en een zoekoptie Samsung Search in samenwerking met zoekwebsite iLocal.

Aanstaande maandag 17 augustus organiseert Layar een speciaal evenement waar je meer over het bedrijf en de lagen te weten kunt komen: het Layar NEXT event.

De Samsung Galaxy (i7500) is Samsung’s eerste smartphone met Android.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.