Leeuwarder Courant brengt Android-app uit

Redactie
11 november 2011, 15:39
1 min leestijd
Leeuwarder Courant brengt Android-app uit
Leeuwarder Courant brengt Android-app uit

De Leeuwarder Courant heeft een Android-app uitgebracht. Met de app kan je het laatste nieuws uit Leeuwarden en omgeving volgen. Zo vind je berichten uit de rest van Friesland, maar ook het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Ook kun je de voetbalclubs Cambuur en SC Heerenveen op de voet volgen. De foto’s van de artikelen zijn te bekijken in een losse gallerij.

Als je de Leeuwarder Courant app opent zie de laatste nieuwsberichten uit de Leeuwarder Courant staan. Als je een artikel selecteert krijg je de volledige tekst met daaronder een grote knop delen. Hiermee kun je het bericht snel delen via de bekende sociale netwerken of naar jezelf mailen. De volgende rubrieken worden aangeboden: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws, economie, internet, sport (met aparte categorieën voor Cambuur en SC Heerenveen) en nieuws in foto`s. Jammer genoeg is het niet mogelijk om deze categorieen zelf te rangschikken.

Lees verder na de advertentie.

Om tijdens het lezen de nieuwsberichten te verversen kun je in het eerste menu op de verversknop rechtsbovenin drukken. Sommige artikelen verwijzen naar de fysieke krant (voor de rest van het verhaal) maar deze is niet via de app te lezen. De Leeuwarder Courant is gratis te downloaden in de Android Market. Om de applicatie te gebruiken heb je minimaal Android 1.6 nodig. Er is wat wat reclame aanwezig in de app, maar dat is niet zo hinderlijk.

Downloaden via Android Market: Leeuwarder Courant (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu