De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Met deze goedkope gadget laad je jouw smartphone veel sneller op

Redactie
6 mei 2014, 19:02
1 min leestijd
Met deze goedkope gadget laad je jouw smartphone veel sneller op
Legion Meter

Op Kickstarter staat een toffe gadget waarmee je heel gemakkelijk je Android smartphone of Android tablet kunt opladen. Want iedereen heeft last van het grote probleem dat vrijwel elk toestel teistert: een accu die te snel op gaat. Het Kickstarter-project Legion Meter wil de laadtijden van je toestel met wel 92 procent versnellen. Het enige dat je hoeft te doen, is het apparaatje tussen de energiebron en usb-kabel plaatsen. Simpel als wat.

Lees verder na de advertentie.

Legion Meter: zo werkt het

Legion Meter werkt echt enorm simpel. Je stopt het apparaatje in de betreffende usb-poort van je pc of laptop, selecteert de fabrikant van het op te laden toestel via het oled-scherm en je product wordt sneller opgeladen. Zo worden Android-smartphones vanaf de pc of laptop gemiddeld zo’n 88 procent sneller opgeladen, en via de usb-poort van een Macbook ongeveer 74 procent sneller. Bij de gemiddelde netstroomadapter laadt de Legion Meter een product ongeveer 60 procent sneller op.

Daarnaast is het ook mogelijk om het aantal mAh’s te meten van producten, zoals externe accu’s of mobiele apparaten.

Legion Meter video

https://www.youtube.com/watch?v=OKaGDogQ-PU

Kopen

Legion Meter is voor 39 dollar te bestellen via de Early Bird-prijs van Kickstarter. Als deze actie voorbij is, kost de Legion Meter via Kickstarter 49 dollar, waarna het apparaat officieel in de verkoop gaat voor 69 dollar.

De verzendkosten naar Nederland zijn 10 dollar. Als alles goed gaat, valt de Legion Meter rond oktober van dit jaar op de deurmat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu