Placeholder

De meeste fabrikanten focussen zich op tablets met een schermgrootte van zeven tot tien inch. Levono niet. Dit bedrijf werkt aan een tablet met een grootte van 23 inch. De grote vraag is: zit iemand daarop te wachten? “Wij denken dat er zeker potentie is voor een tablet van 23 inch”, zegt marketingspecialist Willem Cai van Lenovo. “Op dit moment zijn we bezig om de accuduur te verhogen en om de tablet lichter te maken.”

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Cai denkt dat het apparaat gebruikt kan worden in huis, bijvoorbeeld als televisie of als volledig toetsenbord. Waarschijnlijk is de tabletcomputer niet geschikt om mee te nemen in de trein of bus.

De 23 inch-tablet wordt later dit jaar gelanceerd. Het is nog onduidelijk of de tablet draait op Android of Windows 7. Aangezien Lenovo lid is van de Open Handset Alliance is de kans groot dat het 23 inch-tablet op Android draait.

Via: Techradar

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.