Lenovo kondigt IdeaPad A1 tablet met ‘ouderwetse’ specs aan #IFA
Redactie

ideapad lenovo a1Lenovo is een merk waar we in Nederland niet zo snel voor zullen warmlopen. Het merk is echter in Azië een factor om rekening mee te houden. Maar op de IFA stelden ze teleur: ze kondigden de IdeaPad A1 aan, een apparaat dat qua specificaties niet onderdoet voor de Samsung Galaxy Tab… van vorig jaar. De IdeaPad A1 heeft wel als pluspunt dat ‘ie erg goedkoop wordt: slechts 199 dollar hoef je te betalen voor deze 7-inch tablet met een schermresolutie van 1024 x 600 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Binnenin vind je een 1 GHz Cortex A8-processor, een opslagcapaciteit van 8, 16 of 32 GB en een 3 megapixel camera. Verder: een geheugenkaartlezer voor SD en microSD, een VGA-camera aan de voorzijde en Android 2.3. De goedkoopste uitvoering van 8 GB gaat 199 dollar kosten, de duurdere modellen moeten 249 en 299 dollar kosten. De IdeaPad moet het vooral van z’n prijs hebben… en van z’n aparte smurfenblauwe kleur.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.