‘Lenovo maakt Moto M met metalen behuizing en vingerafdrukscanner’
Wouter Nijsen

Lenovo bracht dit jaar al verschillende smartphones in de Moto-lijn uit, maar mogelijk komt daar nog een toestel bij. De Moto M, zoals het toestel zou heten, is opgedoken bij de Chinese certificatieautoriteit TENAA.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit weten we over de Moto M

Na diverse budgetsmartphones uitgebracht te hebben, lanceert Lenovo mogelijk dit jaar ook een nieuw midrange toestel. Het zou gaat om de Moto M, een toestel dat is voorzien van een metalen behuizing en specificaties die logischerwijs een stuk krachtiger zijn dan die van de Moto G4 en Moto G4 Plus.

Volgens de laatste geruchten beschikt de Moto M over een octacore-processor van MediaTek, 3GB aan RAM, 32GB opslagruimte en een 5,5 inch-scherm. Laatstgenoemde is even groot als de Moto G4 (Plus) en beschikt over dezelfde resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

moto m

Verder wordt gesproken over een 16 megapixel-camera, 8 megapixel-frontamera en een 3000 mAh-accu. Opvallend is dat de Moto M zou beschikken over een vingerafdrukscanner aan de achterkant, terwijl deze bij voorgaande Moto-toestellen juist aan de voorkant is geplaatst. De vingerafdrukscanner zou op de plek zitten waar nu het Moto-logo is geplaatst.

Het is nog onduidelijk of en wanneer Lenovo de Moto M officieel aankondigt. Vanavond organiseert het bedrijf een persconferentie op IFA, waar mogelijk een nieuwe Moto 360, enkele smartphones, tablets en laptops worden aangekondigd.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.