Lege batterij verleden tijd met de Lenovo S860 en zijn 4000 mAh-accu

Lenovo S860Hoe gaaf: de Lenovo S860 heeft gewoon een moddervette 4000 mAh-accu. En daar houd ik van. Want tot op de dag van vandaag snap ik niet waarom telefoons met een – voor mij – te kleine accu worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan de Nexus 5, die flink wat baat zou hebben bij een 3000 mAh-accu. Het Chinese Lenovo snapt dat een grote batterij echt een voordeel kan zijn en voorziet zijn nieuwe Lenovo S860-smartphone gewoon van een bijna dubbel zo grote accu als menig ander smartphone. Daar kun je gemakkelijk de dag mee doorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lenovo S860: specs

LenovoS860-2Ondanks de 4000 mAh-accu is de Lenovo S860 vrij dun, zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Toch weegt ‘ie nog een stevige 190 gram. Verder huisvest de Lenovo S860 een 5,3 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels (en dat neemt niet zo veel energie in!), 1,3GHz quadcore-processor van MediaTek, 2GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel-camera. Aan de voorzijde zijn twee speakers te vinden en het toestel draait standaard op Android 4.2 Jelly Bean.

De Lenovo S860, die met 16GB aan opslagruimte wordt geleverd, ondersteunt tevens twee simkaarten en een microSD-kaart. De smartphone krijgt een prijskaartje van 349 dollar, maar het blijft onduidelijk of de Lenovo S860 ook naar Europa komt.

Lees meer over Lenovo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.