De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Livestream: bekijk om 19.00 uur de onthulling van de Moto Z

Erwin Vogelaar
9 juni 2016, 17:15
2 min leestijd
Livestream: bekijk om 19.00 uur de onthulling van de Moto Z

Lenovo geeft vanavond  een presentatie tijdens Tech World 2016 met onder andere de Moto Z, Project Tango en meer. De presentatie is live mee te kijken.

Lees verder na de advertentie.

Lenovo Tech World

Straks  houdt Lenovo een presentatie tijdens het Tech World 2016-event. Tijdens deze presentatie zal het bedrijf waarschijnlijk de nieuwe Moto Z onthullen. De Moto Z is de opvolger van de Moto X-toestellen. Het lijkt er op dat Lenovo de Moto Z in twee smaken gaat uitbrengen: Moto Z Style en Moto Z Plus. Beide toestellen hebben een modulaire achterkant waar gebruikers uitbreidingen in kunnen plaatsten. Deze uitbreidingen heten MotoMods. We weten tot nu toe al over drie van deze MotoMods: een camera-, projector- en een speakermodule. We weten echter nog niets over de specs van deze toestellen, maar dat zal morgen allemaal duidelijk worden.

Via bovenstaande livestream  kun je de live show meekijken. De presentatie start om 19:00 uur op donderdag 9 juni. Naast de Moto Z wordt er tijdens de presentatie ook het allereerste Project Tango-toestel onthuld, dat volgens Lenovo augmented reality en virtual reality zo doordringend als gps moet maken. Naast deze toestellen zal Lenovo ook wat nieuwe concepten laten zien van producten die in ontwikkeling zijn, maar voorlopig nog niet uitkomen. Daarnaast hopen we ook nog op wat verrassingen. Wellicht is het weer eens tijd voor een nieuwe Moto 360?

Lenovo en Motorola hebben pas ook de Moto G4 uitgebracht in Nederland, in de kleuren zwart of wit voor 229 euro. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de kap zit een Snapdragon 617-chip met een quadcore-processor, 2GB RAM, een Adreno 405-gpu en je hebt de keuze uit 16GB of 32GB aan opslagruimte. Later deze maand verschijnt ook nog de Moto G4 Plus, met een betere camera (16 megapixels in plaats van 13 megapixels) en een vingerafdrukscanner.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Bron: Lenovo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's