Nieuwe nep-leren Galaxy S4 op komst

leren Galaxy S4Samsung brengt een nieuwe leren Galaxy S4-lijn op de markt, met eenzelfde nep-leren achterkant als de Galaxy Note 3. Dat blijkt uit nieuwe persfoto’s, die zowel een wit als zwart leren model laten zien. Beide versies zijn voorzien van rose gold-accenten, ofwel een gouden kleur die een roze tint heeft. Ook is er een volledig zwarte versie beschikbaar.

De persfoto’s zijn afkomstig van de officiële Flickr-pagina van Samsung. Het draait daarbij om de 4g-versie van de Galaxy S4. De releasedatum en prijs van de leren Galaxy S4-modellen blijft vooralsnog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Over de Galaxy S4

samsung galaxy s4De Samsung Galaxy S4 is het snelst verkopende Samsung-toestel ooit. Het design van de smartphone, dat sterk lijkt op de Galaxy S3, is verbeterd en voelt in de hand solide aan. Het is Samsung gelukt het toestel nog dunner en lichter te maken en het tegelijkertijd tjokvol features te stoppen.

De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu.

De beste Galaxy S4 deals

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

[ad-block id=9 style=narrow]

Laatste nieuws over de Galaxy S4

Lees ook onze uitgebreide Galaxy S4 review, of check het laatste nieuws over Samsungs smartphone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.