Nieuwe nep-leren Galaxy S4 op komst

Redactie
6 februari 2014, 7:31
1 min leestijd
Nieuwe nep-leren Galaxy S4 op komst
leren Galaxy S4

Samsung brengt een nieuwe leren Galaxy S4-lijn op de markt, met eenzelfde nep-leren achterkant als de Galaxy Note 3. Dat blijkt uit nieuwe persfoto’s, die zowel een wit als zwart leren model laten zien. Beide versies zijn voorzien van rose gold-accenten, ofwel een gouden kleur die een roze tint heeft. Ook is er een volledig zwarte versie beschikbaar.

De persfoto’s zijn afkomstig van de officiële Flickr-pagina van Samsung. Het draait daarbij om de 4g-versie van de Galaxy S4. De releasedatum en prijs van de leren Galaxy S4-modellen blijft vooralsnog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Over de Galaxy S4

samsung galaxy s4

De Samsung Galaxy S4 is het snelst verkopende Samsung-toestel ooit. Het design van de smartphone, dat sterk lijkt op de Galaxy S3, is verbeterd en voelt in de hand solide aan. Het is Samsung gelukt het toestel nog dunner en lichter te maken en het tegelijkertijd tjokvol features te stoppen.

De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu.

De beste Galaxy S4 deals

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Laatste nieuws over de Galaxy S4

Lees ook onze uitgebreide Galaxy S4 review, of check het laatste nieuws over Samsungs smartphone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu