LG 3D Film Contest: win een LG Optimus 3D Speed!

Redactie
26 juli 2011, 18:00
1 min leestijd
LG Optimus 3D krijgt Gingerbread in oktober

LG organiseert in samenwerking met AndroidPlanet, AndroidWorld en MobileCowboys een wedstrijd waarbij je Optimus 3D Speed én een LG Cinema 3D-televisie kunt winnen. Laat zien wat voor 3D-film jij zou willen maken en je maakt kans op de prijzen, die verloot worden onder lezers van de drie deelnemende websites.


https://www.youtube.com/watch?v=olDpkaFqK-w

Lees verder na de advertentie.

Wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel:

  1. Maak een 2D-filmpje met je mobiele telefoon of camera waarin je laat zien wat jij graag in 3D zou willen filmen. Maar let op! Het filmpje mag maximaal 1 minuut lang zijn en moet in één take worden opgenomen, dus zonder knippen en plakken!
  2. Alle filmpjes komen op het LG YouTube-kanaal. De zes mensen met het leukste filmpje winnen een LG Optimus 3D Speed waarmee ze zelf hun ‘filmproject’ kunnen realiseren – in 3D!
  3. Op donderdag 18 augustus worden de 6 finalisten met hun vrienden uitgenodigd in de LG-showroom in Amstelveen, om hun filmpje op een LG Cinema 3D televisie te laten zien.
  4. Heb jij het leukste 3D-filmpje gemaakt? Dan mag je de LG Cinema 3D-televisie mee naar huis nemen! En de LG Optimus 3D Speed, die mag je natuurlijk ook houden.
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu