LG 3D Film Contest: win een LG Optimus 3D Speed!

Redactie
26 juli 2011, 18:00
2 min leestijd

LG Optimus 3D krijgt Gingerbread in oktoberLG organiseert in samenwerking met AndroidPlanet, AndroidWorld en MobileCowboys een wedstrijd waarbij je Optimus 3D Speed én een LG Cinema 3D-televisie kunt winnen. Laat zien wat voor 3D-film jij zou willen maken en je maakt kans op de prijzen, die verloot worden onder lezers van de drie deelnemende websites.

Wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel:

 1. Maak een 2D-filmpje met je mobiele telefoon of camera waarin je laat zien wat jij graag in 3D zou willen filmen. Maar let op! Het filmpje mag maximaal 1 minuut lang zijn en moet in één take worden opgenomen, dus zonder knippen en plakken!
 2. Alle filmpjes komen op het LG YouTube-kanaal. De zes mensen met het leukste filmpje winnen een LG Optimus 3D Speed waarmee ze zelf hun ‘filmproject’ kunnen realiseren – in 3D!
 3. Op donderdag 18 augustus worden de 6 finalisten met hun vrienden uitgenodigd in de LG-showroom in Amstelveen, om hun filmpje op een LG Cinema 3D televisie te laten zien.
 4. Heb jij het leukste 3D-filmpje gemaakt? Dan mag je de LG Cinema 3D-televisie mee naar huis nemen! En de LG Optimus 3D Speed, die mag je natuurlijk ook houden.
 5. Deze actie is een samenwerking van MobileCowboys, AndroidWorld en AndroidPlanet, dus je hoeft maar via één site mee te doen om kans te maken op de prijzen. Het filmpje dat je wilt insturen kun je uploaden naar YouTube en vervolgens inzenden via het LG kanaal. Ga hiervoor naar www.youtube.com/lgnederland en klik op `Bericht verzenden`. Hiermee ga je ook akkoord met de actievoorwaarden.

  Je hebt tot donderdag 4 augustus om 23:59 uur de tijd om je filmpje in te zenden!

  Hou er rekening mee dat als je bij de prijswinnaars hoort, dat je 8 dagen de tijd hebt om je 3D-filmpje te maken. De deadline voor het inleveren van je 3D-filmpje is zondag 14 augustus om 23:59 uur, dus hou er rekening mee dat je in die periode niet op vakantie bent.

  Beoordelingscriteria

  De jury bestaat uit vertegenwoordigers van LG, Androidplanet.nl, Mobilecowboys.nl en Androidworld.nl. Er wordt gekeken naar de volgende punten:

  • 3D-potentie: laat zien waarom jouw filmpje juist geschikt is voor 3D. Beweging, diepte, kleuren etc.
  • Creativiteit en vaardigheid, wat kun je ons laten zien binnen één minuut in één take.
  • Populariteit: Nadat je video op het Youtube kanaal staat kun je hem delen met je vrienden op Facebook, Hyves, Google+, Twitter etc. Votes, comments en views nemen wij ook mee bij de jurering. Gebruik de hashtag #LG3D.
Categorie: Evenementen
Spotlight: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's