LG 3D Film Contest: win een LG Optimus 3D Speed!

Redactie
26 juli 2011, 18:00
1 min leestijd
LG Optimus 3D krijgt Gingerbread in oktober

LG organiseert in samenwerking met AndroidPlanet, AndroidWorld en MobileCowboys een wedstrijd waarbij je Optimus 3D Speed én een LG Cinema 3D-televisie kunt winnen. Laat zien wat voor 3D-film jij zou willen maken en je maakt kans op de prijzen, die verloot worden onder lezers van de drie deelnemende websites.


http://www.youtube.com/watch?v=olDpkaFqK-w

Lees verder na de advertentie.

Wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel:

  1. Maak een 2D-filmpje met je mobiele telefoon of camera waarin je laat zien wat jij graag in 3D zou willen filmen. Maar let op! Het filmpje mag maximaal 1 minuut lang zijn en moet in één take worden opgenomen, dus zonder knippen en plakken!
  2. Alle filmpjes komen op het LG YouTube-kanaal. De zes mensen met het leukste filmpje winnen een LG Optimus 3D Speed waarmee ze zelf hun ‘filmproject’ kunnen realiseren – in 3D!
  3. Op donderdag 18 augustus worden de 6 finalisten met hun vrienden uitgenodigd in de LG-showroom in Amstelveen, om hun filmpje op een LG Cinema 3D televisie te laten zien.
  4. Heb jij het leukste 3D-filmpje gemaakt? Dan mag je de LG Cinema 3D-televisie mee naar huis nemen! En de LG Optimus 3D Speed, die mag je natuurlijk ook houden.
Categorie: Evenementen
Merk: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's